Selidba stana bilo gde u Beogradu

Utovar kreveta i stvari u kamionSelidba stana može biti jedan od najstresnijih dogadjaja u svakom životu, ali to ne mora biti tako, mi vam možemo pomoći sa sa selidbom stana. Mi ćemo učiniti vaš život jednostavnijim i lakšim, naša usluga je idealno rešenje za bilo koju selidbu koju ste planirali u Beogradu. Naša pomoć će vam dobro doći. Nama nije bitna veličina, da li unosimo ili iznosimo van, da li se nosi na peti sprat ili je prizemlje u predgradju. Imamo visoko obučen i iskusan tim koji će vam pomoći da rastavi i sastavi nameštaj ili bilo šta drugo što je potrebno.

Zašto odabrati naše selidbe stana u Beogradu?

Naša usluga je kompletno rešenje za selidbe Beograd. Mi stižemo odmah, naši zaposleni su u potpunosti opremljeni za sve utovare vaših stvari, i sa maksimalnom pažnjom to radimo. Mi postojimo više godina, i za to vreme smo preselili stotine stanova i kuća, kako po Beogradu, tako i po okolini. Za sve to vreme smo skupljali iskustvo i znanje. Naše zadovoljne mušterije su naša najbolja reklama.

Selidba stana – nama nije bitna veličina vaših stvari

Naši momci će vam iseliti sve stvari koje imate nebitno od veličine, pažljivo seliti sve od posudja do klavira. Naši zaposleni su najbolji i potpuno posvećeni svom poslu, svi su strogo proverovani ne bili ispunili sve zadatke.

Kada rezervišete selidbu stana kod nas, možete dobiti uslugu:

  • 24 satnu podršku – možemo doći i online i offline u bilo koje doba dana ili noći
  • Prikladan vremenski termin – izaberite rano ujutru, kasno uveče ili vikendom
  • Raznolikost vrsta i veličina vozila – potreban vam je mali kombi? Veliki kamion sa rampom? Imamo celi vozni park dobro održavanih modernih vozila spreman staviti vam na raspolaganje.
  • Besplatna procena – saznajte tačno koliko malo vaše usluge će vas koštati, pozovite da biste dobili besplatnu ponudu. Nema obaveza!
  • Veliki raspon posebnih ponuda – odaberite svu pomoć koja vam je potrebna od nas, i uštedite odabirom više mogućnosti!

Dogovorite selidbu stana u Beogradu sa Pink selidbama

Mi smo uvek tu tokom celog dana za vas – 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji – pozovite nas na 064/505 6676 u bilo kom trenutku.
Mi ćemo vam da ti informacije za sve naše usluge, informisati vas o terminima i vremenu koje je najpogodnije za vaču selidbu. Naravno dobićete besplatnu procenu i cenu, a možemo kod komlikovanijih selidbi doći kod vas da bi vam dali valjanu ponudu