Kvalitetne kutije za selidbu u Beogradu

Kutije za selidbu stvariZa vas je priprema za selidbu verovatno beskrajna noćna mora, samo pakovanje stvari će mnogo olakšati kutije za selidbe. Ako o selidbi razmišljate dok jedete ili sanjate dok spavate, verovatno je vreme da to prepustite profesionalcima! Sve što treba da uradite jeste da nas pozovete, i posle toga se jednostavno opustite. Naš stručni tim će se pobrinuti za pakovanje, kako staklenih lampi, pribora za jelo i escajga, tako i hiljadu različitih krhkih stvari iz vašeg doma ili firme.

Izborom nas i naših kutija uštedećete vreme za traženje pravih, jer mi znamo šta vama treba i koje kutije su vam potrebne.
Plus ako ste se oglučili za naše kutije za selidbu, i našu uslugu stručnog pakovanja istih, imaćete višestrukih prednosti:

  • Celodnevnu korisničku podršku, vikendom i praznicima
  • Mogućnost jednostavnog i brzog dogovora
  • Slobodu prilikom odobira kutija i usluga
  • Odličan odnos uloženog novca i cene
  • Profesionalan tim ljudi za pakovanja, sa višegodišnjim iskustvom

Mi koristimo visoko kvalitetne kutije za silidbe

Kolica za transport kutijaKartonske kutije koje koristimo su debele i čvrste, dolaze u dve različite debljine od 3 sloja ili 5 sloja. Kutije su različitih dimenzija, i velikih nosivosti. Standardne kutije su dobre za manje stvari i ne trebaju biti preteške, za veće kutije i teže biće potrebna kolica za transportovanje. Pored kutija imamo i steč foliju za pakovanje i foliju sa mehurićima za pakovanje lomljivih stvari.
Imamo više vrsti kutija, kako standardnih tako i posebne kutije za transport odeće ili kuhinjskog posudja.
Pošto nameštaj može zauzeti dosta mesta, a i prilikom trasporta je bolje da se transportuje rastavljen. Mi takodje možemo vaš nameštaj jednostavno rastaviti i upakovati ga, i posle ga na novoj lokaciji ponovo sklopiti. Jednostavno nas pozovite na naš broj telefona i mi ćemo vam pojasniti sve što vas interesuje.

Pozovite nas na 064/505 6676 i informišite se o svemu, ili se prijateljski posavetujte. Nama neće biti problem da vas posavetujemo kako da jevtinije, lakše i brže obavite selidbu.